top of page

DESPRE NOI

Centrul Medical Transilvania oferă pacientilor sai servicii de imagistică medicala de inalta performanta RMN, garantand investigatii complexe si sigure, folosind aparatura medicala de ultima generatie, respectiv aparat RMN GE 360 Advance 1.5 T unic in Romania, fabricat in 2014 dotat cu cele mai performante softuri de postprocesare si antene de 16 canale. Complexitatea investigatiilor RMN este intregita de utilizarea substantei de contrast Gadovist (Bayer Germania). 

Pentru echipamentele din dotare, General Electric asigura service online 24/24 h., intervenind prompt ori de cate ori este necesar. 

In centrul nostru dispunem de aparate moderne, performante care permit ecografiilor necesare unui diagnostic precis: Ecograf GE VOLUSON 730 PRO si Ecograf GE VIVID 7.

 

Centrul Medical Transilvania ofera o gama larga de servicii medicale. Acestea pot fi accesate de catre pacienti in regim de consultatii si investigatii medicale  atat contra cost cat si gratuit (decontate de Casa de Asigurari de Sanatate, Spitalul Clinic de Recuperare si Spitalul Municipal Turda). Pentru RMN sau CT in Cluj-Napoca, apelati cu incredere la noi. 

 

Centrul medical ofera servicii de inalta calitate si in urmatoarele specialitati: Cardiologie, Neurologie, Neurochirurgie, Endocrinologie, Medicina interna, Medicina muncii, Obstetrica si Ginecologie, Oncologie medicala, ORL, Chirurgie generala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Dermatologie, Urologie, Pneumologie, Boli infectioase,  Ortopedie si Traumatologie. Ceea ce caracterizeaza activitatea Centrului Medical Transilvania, este profesionalismul si transparenta actului medical prestat, practicarea unei benefice interdisciplinaritati si mai ales centrarea prioritara pe pacient.

 

Recoltarea de analize medicale se face in cadrul clinicii noastre iar prelucrarea lor are loc in Laboratorul propriu situat in cadrul Spitalului Transilvania, pentru ca pacientii nostri sa aiba acces la rezultate in timp optim.

Centrul Medical Transilvania  beneficiază de sistemul digital informatizat SECTRA.  reprezentand un sistem rapid, modern si securizat pentru cazurile medicale.

 

Personalul de specialitate al Centrului este dinamic, devotat, cu un nivel superior de calificare si experienta, alcatuit din profesionisti formati atat in tara cat si in afara tarii noastre:  

 

- Conf. Dr. Opincariu Iulian, seful Catedrei de Anatomie UMF Iuliu-Hatieganu Cluj-Napoca, medic primar in radiologie si imagistica medicala cu supraspecializare de neuroradiologie in Franta.

 

- Dr. Arif Khaled si Dr. Arif Daria, medici specialisti radiologie si imagistica medicala. 

Dr. Molnar Melinda Diana - medic specialist radiologie si imagistica medicala

- Dr. Duma Dan Daniel, medic primar radiologie si imagistica medicala

Dr. Popescu Roxana Lucia medic specialist radiologie si imagistica medicala

- Dr. Tisea Adela Denisa, medic primar radiologie si imagistica medicala

 

Medicii nostri sunt implicati in programe de studii clinice in colaborare cu prestigioase firme din domeniul medical.

Profesionalismul, promptitudinea si calitatea serviciilor oferite de Centrul Medical Transilvania sunt sustinute de dotari tehnico-medicale de ultima generatie, de prestatiile unui colectiv de excelenta, cat si de colaborari cu firme de exceptie din domeniul medical si farmaceutic, astfel incat pacientii  nostri pot apela oricand, cu deplina incredere la oricare dintre departamentele medicale ale centrului: Radiologie si Imagistica Medicala, Cabinete medicale de specialitate, Laborator de recoltare probe de sange.

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

bottom of page