top of page
Dr. Catalina Crisan.JPG

PSIHIATRIE

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Cătălina Angela Crișan

Medic primar psihiatru, Șef de Secție în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, Secția Clinică Psihiatrie I și Șef de Lucrări în cadrul Departamentului de Neuroștiințe, Disciplina de Psihiatrie și Psihiatrie Pediatrică, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Domenii de interes:

  • evaluarea insight-ului (conștientizarea bolii) în tulburările psihiatrice majore (schizofrenie, tulburare afectivă bipolară)

  • evaluarea mecanismelor de coping și a rezilienței în cadrul pacienților cu tulburări psihiatrice, a personalului medical, a studenților și a populației generale

  • este membru în cadrul Noii Comisii de Expertiză Medico-Legală Psihiatrică în cadrul Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca

  • membru în cadrul Echipei de evaluarea a pacienților și a familiilor cu boala Huntington din România (echipă multidisciplinară care oferă gratuit servicii de evaluare neurologică, psihiatrică, psihologică și consiliere genetică pentru toți pacienții din țară diagnosticați cu boala Huntington și pentru familiile acestora)

Dr. Raluca Cozma.jpeg

Dr. Cozma Raluca 

Medic specialist psihiatru, formare psihoterapie pozitiva.

Din anul 2018 si până în prezent - medic specialist în cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Cluj Napoca, cu o experienta si expertiza de peste 5 ani in tratarea patologiei psihiatrice de urgenta precum tulburarile psihotice, tulburarile afective, adictiile, tulburarile de personalitate si tulburarile anxioase.

Am absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj Napoca in anul 2013 si am finalizat ulterior rezidentiatul in Psihiatrie in anul 2017 la aceeasi universitate, in cadrul Clinicii de Psihiatrie Cluj Napoca.

Pe langa experienta si expertiza clinica dobandita in acesti ani, am absolvit cursul de formare in psihoterapie pozitiva intre anii 2016 si 2021. Consider ca aceasta formare de care am avut parte m-a ajutat sa le pot oferi pacientilor mei cele mai bune solutii, personalizate, in functie de nevoile si particularitatile lor.

Imi continui dezvoltarea profesionala participand la conferinte nationale si internationale.

Consider ca abordarea pacientului psihiatric este multidimensionala si personalizata pentru fiecare pacient in parte, de la preventie, tratamentul simptomelor cat si identificarea si abordarea cauzelor subiacente.

Dr. Mosutan Cristina.jpg

Dr. Mosutan Cristina

Medic primar Psihiatrie cu experienta de 7 ani in aceasta specialitate si medic specialist Geriatrie-Gerontologie cu o perioada de activitate de 10 ani in aceasta specialitate.

De asemenea sunt Doctor in Stiinte

Dr. Amalia Oleleu

Medic specialist psihiatru
 

5 ani de rezidentiat in cadrul Clinicii de Psihiatrie din cadrul Spitalul Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, absolventa a UMF Iuliu-Hatieganu, Membru al Colegiului Medicilor din 2019, psihoterapeut in formare incepand din anul 2020-prezent.

-2018-2023: rezidentiat Clinica Psihiatrie Cluj-Napoca -sectia acuti barbati+sectia acuti femei,cu efectuarea de garzi in regim de urgenta; 

-2022: Certificat de medic specialist in specialitatea Psihiatrie noiembrie 2022

-2020-prezent: psihoterapeut in formare Psihoterapie Pozitiva, Cluj-Napoca

-2019-2021:Master Stiinte Penale si Criminalistica; Lucrare de disertatie"Procedee de interpretare si tehnici de comunicare in limbajul non-verbal"

-2011-2017:Doctor Medic Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu". Cluj-Napoca

 

Cursuri si congrese

-2019:World Congress of Psychiatry 19 th edition Lisabona, Portugalia+poster;

-2019:European Congress of Psychiatry 27th edition, Varsovia,Polonia+poster'

-2022: European Congress of Neuropsychiatry 35th edition Viena, Austria

+conferinte si congrese nationale.

bottom of page