top of page

Centrul nostru pune la dispozitia pacientilor multiple discipline clinice.

Cu toate acestea, principalul domeniu de activitate este reprezentat de serviciile de imagistica respectiv Rezonanta Magnetica RMN si  ecografie.

Medicina moderna nu poate fi efectuata fara aportul crucial al informatiilor oferite de catre investigatiile imagistice. Acestea stau la baza conduitei terapeutice prin stabilirea unui diagnostic de acuratete.

Nici o examinare imagistica nu poate fi interpretata corect fara ca imaginile obtinute sa fie integrate in contextul clinic al fiecarui pacient in parte. In acest sens, toate documentele medicale si examinarile anterioare sunt extrem de importante pentru o apreciere competenta si corecta a patologiei fiecarui pacient in parte.

Este absolut necesar ca toate examinarile efectuate sa fie integrate in istoricul pacientului.

Daca nu dispuneti de astfel de documente, o colaborare stransa cu tehnicianul sau cu medicul radiolog este valoroasa.

Examinarile cu substanta de contrast administrata intravenos vor fi efectuate sub supravegherea si la indicatia medicului radiolog. Vor fi apreciate beneficiile aduse diagnosticului, in raport cu potentialele riscuri ce apar odata cu orice administrare intravenoasa a vreunei substante.

Pentru nelamuriri si pentru eventuale sfaturi va rugam sa apelati cu incredere si fara retinere la personalul clinicii.

Va asteptam cu drag si va stam la dispozitie pentru a raspunde cat mai exact intrebarilor medicului trimitator sau intrebarilor dumneavoastra.

bottom of page